Ново Резервирай или купи онлайн над 150 вида валута с доставка до всяка точка на България! КУПИ ОНЛАЙН

Спести пари в деня на MasterCard - 10% кешбек!


2024-04-29 15:10:10
Спести пари в деня на MasterCard - 10% кешбек!

Снимка: MasterCard

Скъпи читатели,

От 01.02.2024 г. MasterCard въведе инициативата - ден на MasterCard и така на първо число от всеки месец през цялата 2024-та година ще можете да се възползвате от 10% кешбек! Ако извършите плащане в един от следните обекти: ресторант, заведение за бързо хранене, магазини за ядки, бонбони и други сладкарски изделия, магазини за млечни продукти, пекарни, фирми за кетъринг, барове, коктейлни салони, дискотеки, нощни клубове, таверни, места за пиене (алкохолни напитки) и платите със своята MasterCard ще получите 10% от стойността на своята покупка под формата на кешбек!

Натрупавия кешбек от деня на MasterCard се получава обратно по картата, с която са извършени плащанията до 10 дни от датата на покупка.

Какво трябва да направите, за да получите кешбек?

Единственото, което трябва да направете е да се регистрирате на официалната страница на MasterCard - https://www.priceless.com/den

След изпращането на формата за регистрация ще бъдете уведомени дали отговаряте на условията за участие в кешбек програмата.

Важно е да знаете, че в рамките на един ден на MasterCard можете да получите до 50 лева кешбек (при сумарно похарчени 500 лева от всички покупки за деня). Също така промоционалната кампания е валидна за плащания както в цял свят, а не само в България.

Забележка: Промоционалната кампания е валидна само за карти, издадени от български банки и финансови институции..