За да улесним посетителите си, при избор на обменно бюро на база „работно време“ и текущ ден от седмицата, ние от BGChange.com, добавихме нова функционалност, която предоставя на посетителите ни възможността да следят кои обменни бюра работят в реално време.

От днес, всяко обменно бюро бива отбелязвано върху картата ни с различен цвят, спрямо това дали работи в момента или не. Преди това, обаче, системата ни се съобразява както с текущия час, така и с това дали текущият ден от седмицата е делничен, събота или неделя.

Под картата с обменни бюра е налична легенда, която описва различните цветове маркери, поставени върху картата. Така, например, ако едно обменно бюро работи в момента, маркерът с който то бива отбелязано е зелен. Обектите, които не работят, пък се отбелязват с червен маркер. Обменните бюра, за които няма въведено работно време се поставя бял маркер.

Видове маркери:

отворено обменно бюро- отворено обменно бюро
затворено обменно бюро- затворено обменно бюро
няма публикувано работно време- няма публикувано работно време


Забележка: При поставянето на маркерите, системата не взима предвид, дали съответният ден е празник или не. Заради това е възможно несъответствие между цветовете на маркерите в празнични дни.