Ново Резервирай или купи онлайн над 150 вида валута с доставка до всяка точка на България! КУПИ ОНЛАЙН

За BGChange.com

Водени от идеята, че в живота нещата са прости, решихме да създадем сайт, който обобщава и систематизира данните за всички обменни бюра във всеки един град.

От една страна целим да помогнем на всеки един човек, който желае да обмени валута. Сайтът за обменни бюра – BGChange.com е тук, за да Ви съдейства да намерите най-изгодното и удобно обменно бюро до Вас. При нас местоположенията на всички обменни бюра биват проверявани, преди да бъдат публикувани.

В началната ни страница ще намерите карта с обменните бюра, като всяко едно тях е отбелязано с маркер. При натискане на маркера, върху картата се появява прозорче, съдържащо името на обменното бюро, адресът, работно време, предлаганите услуги (напр. Western Union, Money Gram. EasyPay и т.н.) и всякакви други данни, въведени в системата ни. Също така можете да се възползвате от функционалността на сайта ни, която показва отворените обменни бюра в реално време.

От друга страна, сайтът цели да подпомогне и обменните бюра, като им предостави платформа, с която повече хора да научат за тях.

И на последно място бихме желали да споделим, че сайтът разполага с отзивчив потребителски интерфейс, който ще прилегне отлично както на настолен компютър, така и на таблет и телефон.

Ако имате въпроси, мнения или препоръки, не се колебайте да се свържете с нас.
Дано сме Ви били полезни!

С уважение,
Екипът на BGChange.com